Регистрация

Пиле с бърбън

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
28 Mar
|
Видяна:
888
Оцени рецептата

4 супени лъжици масло

4 половинки пилешки гърди, без кости и кожа

170 г замразен портокалов сок, концентрат - размразен

3 супени лъжици бърбън

 

Запържете до кафяво пилешкото в масло на умерен огън. Добавете портокаловия концентрат, оставете да къкри, докато пилето омекне. Извадете пилето от тигана. Добавете бърбъна при портокаловия сок. Поставете пилето в соса. Загрейте и сервирайте веднага.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта