Регистрация

Пиле Марсала

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
512
Оцени рецептата

4 пилешки филета

3 с.л. зехтин

1/4 чаша брашно

1/2 ч пилешки бульон

Сол и пипер

1/2 ч червено вино

 

Запържете филетата до златисто от двете страни. Отстранете от огъня и оставете настрана. Добавете 1/2 чаша сухо вино в тигана и разбъркайте, за да отлепите залепналите по дъното парченца. Добавете 1/2 чаша пилешки бульон и се разбърква много добре, като се редуцира течността в тигана с около 1/3. Върнете пилето в тигана и сгорещете за около 2 минути. Поднесете.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта