Регистрация

Печено суфле с риба тон

Автор:
marto
|
Дата:
12 Feb
|
Видяна:
645
Оцени рецептата

1 консерва риба тон, 200 г, отцедена

1/2 ч лук, нарязан ситно

1/2 ч целина, нарязана ситно

1/4 ч чушки, нарязани ситно

6 филийки пресен хляб

1/4 ч майонеза

1/4 ч чедър, нарязан на кубчета

1 ч мляко

4 яйца

225 г доматен сос

1/2 ч.л. сол

 

Отцедете течността от консервата в дълбок тиган. Добавете лука, целината и чушките и запържете до омекване. Добавете рибата и разбъркайте, за да се покрие. Заделете. Намажете филийките с майонеза и се нарязват на малки кубчета. В йенска тенджера с обем 1 1/2 литра, подредете на слоеве половината от кубчетата хляб, половината смес с риба тон и половината сирене. Повторете слоевете с останалите продукти. Смесете яйцата и млякото. Прибавете постепенно доматения сос и солта. Разбърква се добре. Залейте ястието. Притиснете леко, за да потопите съставките. Оставете да престои 10 минути. Печете 1 час на 180С до златисто.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта