Регистрация

Печени мариновани пилешки гърди

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
882
Оцени рецептата

2 средно големи пилешки гърди, половинки, без кожа и кости

1 скилидка чесън, фино счукан

1/2 ч.л. босилек

1/4 ч.л. мащерка

1/4 ч.л. пипер

1/4 ч червен винен оцет

1/4 ч портокалов сок

1/4 ч.л. сол

 

Поръсете пилето от двете страни с чесън, босилек, мащерка и черен пипер. Сложете го в плитка купа. Смесете оцета и портокаловия сок и сместа се изсипва върху пилето. Покрийте и охладете за най-малко 2 часа. Поставете в тава за печене. Изпечете до готовност на месото.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта