Регистрация

Печена цитрусова сьомга

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
738
Оцени рецептата

барбекю сос, смесен с цитруси по избор

6 стека сьомга, по около 150 г всеки, нарязани с дебелина 2-3 см

 

Пригответе барбекю соса и заделете. Загрейте фурната до 225 градуса. Поставете пържолите риба в ненамазана правоъгълна тавичка. Полейте 1 чаша от соса върху рибата. Пече се, непокрито, докато рибата се троши лесно с вилица, 20 до 25 минути. Сервира се с останалия цитрусов сос барбекю.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта