Пай Мелтън Моубрей
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г свинска плешка, нарязана на кубчета
450 г телешка плешка, нарязана на кубчета
450 г свински бут, нарязан на кубчета
1 ч.л. мащерка
1/2 ч.л. сол
4 яйца, твърдо сварени, разполовени
2 консерви бульон
2 малки глави лук, нарязан фино
2 с.л. сос Уорчестър
1/2 ч.л. градински чай
1/4 ч.л. пипер
3 пакета желатин
За тестото:
Нарежете месото на кубчета от по 1 см и се смесват със соса Уорчестър и подправките. Разточете тестото тънко. Постелете го в тавичка. Изсипете половината смес в тавичката. Подредете 4-те яйца в средата и покрийте с останалата смес. Покрийте и украсете с тесто по желание. Направете две дупки, за да може парата да излиза. Намажете тестото със сметаната и се пече на 190 С за около 20 минути. Намалете огъня до 125С и печете в продължение на още 1 1/2 часа, докато месото омекне. Смесете желатина с
бульона. Изсипва се в направените дупки в горната част на капака, докато можете да видите течността. Долейте докато престане да отива надолу. Оставя се да изстине след това, се съхранява в хладилник. Поднесете нарязано, като предястие.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ