Регистрация

Опашка от алигатор

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
854
Оцени рецептата

340 г опашка от алигатор, нарязана на медальони, изтънени с чукче за месо

225 г наденица

60 г брашно, подправено със сол / пипер

60 мл олио

30 мл бърбън

115 г сметана

450 г течно тесто за царевични палачинки

340 г масло с подправки

115 г зелен лук, тънко нарязан

 

Сгорещете олиото. Оваляйте медальоните в брашно и запържете леко в горещ тиган за 10 секунди от всяка страна. Махнете от съда и заделете на топло. Нарежете наденицата на тънки парченца и ги поставете в тиган. Гответе в продължение на 1 минута, добавете бърбъна и запалете. Добавете овкусеното масло оставете да се разтопи, докато разклащате тигана. Добавете сметаната и разбъркайте до гладкост. Направете 8 палачинки от царевично брашно. Сложете в затоплени чинии. Поставете медальоните алигатор отгоре и полейте със соса с наденица. Поръсете с нарязан зелен лук за гарнитура.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта