Регистрация

Лимонова печена треска

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
912
Оцени рецептата

450 г филе от треска

1/4 ч маргарин или масло - разтопено

2 супени лъжици лимонов сок

1/4 универсално брашно

1/2 чаена лъжичка сол

1/8 ч.л. бял пипер

червен пипер

 

Смесете маргарина и лимоновия сок. В друга купа се смесват брашното, солта и белия пипер. Потопете рибата в сместа с маргарин, след това в брашнената смес. Поставете рибата в тава и печете на 180 градуса за 25 до 30 минути. Полейте рибата с останалата смес с маргарин преди печене.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта