Регистрация

Китайски дъмплинги в сос от стриди

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
21 Dec
|
Видяна:
797
Оцени рецептата

40 готови кори за дъмплинги

2 л вода

1 1/2 с.л. сусамово олио

1 с.л. светъл соев сос

2 с.л. сос от стриди

1 стрък зелен лук, нарязан

 

В голяма тенджера, сложете около 2 литра вода да заври. Добавете дъмплингите и се вари в продължение на 5 минути, след това извадете с цедка или гевгир. Поставете сварените дъмплинги в дълбока купа за сервиране и добавете всички останали съставки, с изключение на зеления лук и разбъркайте внимателно. Гарнира се със ситно нарязан зелен лук.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта