Регистрация

Касерола с рачешко

Автор:
Жана
|
Дата:
17 Jul
|
Видяна:
662
Оцени рецептата

2 с.л. масло

2 пакета замразен спанак, нарязан и отцеден

1 консерва крем-супа от гъби

280 г бял сос

1 1/4 ч настърган кашкавал

1 с.л. пресен лимонов сок

2 консерви рачешко месо (212 г)

1 консерва воден кестен (185 г)

3 с.л. настърган пармезан

 

Разтопете маслото. Добавете спанака и гответе, докато течността се изпари. Добавете супата. Отстранете от огъня и оставете настрана. Смесете белия сос, сиренето и лимоновия сок в тенджера. Гответе на умерен огън, като се бърка често, докато сиренето се разтопи. Премахнете хрущяла от месото от раци. Добавете го в соса заедно с водните кестени. Подредете в касерола на слоеве спанака и гъбената супа, като използвате половината от сместа. Поръсете с половината от рачешката смес. Повторете слоевете. Покрийте със сирене. Пече се на 150 градуса в продължение на 1 час.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта