Регистрация

Касерола с пилешко, ориз и броколи

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
524
Оцени рецептата

1 голяма глава лук, нарязан на кубчета

1 връзка целина, нарязана

450 г гъби, нарязани на кубчета

2 връзки броколи - нарязани и сварени

1 пакет топено сирене

1 буркан сос с топено сирене

1 консерва крем-супа от гъби

1 консерва крем-супа от пиле

1/4 ч чесново олио

1 бучка масло или маргарин, разтопено

1 кутия ориз за бързо сваряване, сварен

1 пиле, нарязано на порции

Чеснова сол, по желание

 

Сварете броколите и ориза поотделно. Заделете. В голям съд, разтопете маслото и добавете олиото, черния пипер, солта и чесъна. Сотирайте лука, гъбите и целината до омекване, но без да покафеняват. Смесете супите и се добавят към сместа с лука, целината и гъбите. Добавете мляко, количество колкото 1/2 консерва супа. Добавете сиренето и се разбърква много добре. Добавете ориза и броколите и се разбърква добре. Подредете пилешкото отгоре. Покрийте и гответе на 180°С за около 1 час или докато пилето се сготви.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта