Регистрация

Карфиол с извара

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
1170
Оцени рецептата

2 филийки бял хляб

1 1/2 ч сварен карфиол

2 с.л. масло

2 яйца, разделени

1 чаша извара

1 резен лук

3/4 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

 

Намажете хляба с масло и го натрошете. Накълцайте карфиола и го добавете. Смесете жълтъците, сиренето, лука и подправките до гладкост. Добавете при карфиола; разбийте белтъците на сняг и ги прибавете в сместа. Поставете в намазана 1-л йенска тенджера, сложена в тиган с гореща вода. Печете на 180С в продължение на 1 час или до стягане.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта