Дяволски стек
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1,3 кг телешки стек с дебелина 1 см
2 с.л. семена синап
1/2 ч.л. сол или на вкус
1/4 ч.л. пипер
2 с.л. олио (или колкото е необходимо)
280 г гъби от буркан, нарязани
1 с.л. сос Уорчестър
1/2 ч сухо червено вино
Нарежете месото на малки парчета. Изтънете с чукче за месо до желаната дебелина. Смесете синапа и подправките и оваляйте месото от двете страни в сместа. Сгорещете олиото в тиган. Изпържете по няколко парчета наведнъж от 1 до 1 1/2 минути от всяка страна, до златисто кафяво. Дръжте на топло. Отцедете гъбите, запазвайки течността. Добавете течността и соса Уорчестър при пържолите. Оставете да къкри, като остъргвате съда. Добавете гъбите и виното при течността и сгорещете. Може да се сгъсти с брашно или царевично нишесте, ако желаете. Поднесете върху месото.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ