Регистрация

Джинджифилово-чеснови скариди

Автор:
lazova
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
554
Оцени рецептата

16 големи скариди, небелени, почистени

3 скилидки чесън, счукан

1/4 ч зехтин

2 стръка зелен лук, нарязан на филийки

1 парче джинджифил, обелен и счукан

Сол и пипер (на вкус)

 

Сгорещете зехтина в уок или широк тиган. Сложете скаридите и запържете, като разбърквате за 2 мин. Отцедете много добре. Върнете около 2 с.л. зехтин в тигана. Сгорещете. Сложете скаридите, заедно с джинджифила, чесъна и лука. Пържете, като разбърквате, за около 20 сек. Овкусете със сол и прясно смлян черен пипер. Пържете, като разбърквате, още около 20 сек. Поднесете веднага.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта