Регистрация

Аламо чили

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
1269
Оцени рецептата

900 г месо за яхния

1 средно голяма глава лук

1 консерви доматен сос

2 скилидки чесън

2 с.л. чили на прах

2 люти чушки

2 ч шарен боб

Сол и черен пипер на вкус

 

Отстранете мазнината от месото и го нарежете на хапки; запържете. Накълцайте лука и чили чушлето. Счукайте чесъна. Сложете всичко, освен боба, в тенджера, добавете вода и варете на слаб огън до омекване на месото. Поставете боба в тенджера с вода и оставете да заври, изключете котлона и оставете да къкри, докато омекне. Поднесете с чилито.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта