Регистрация

Чесново чили със свинска кайма и бял боб

Автор:
hodjeva
|
Дата:
21 Nov
|
Видяна:
467
Оцени рецептата

10 г чесън, счукан

2 с.л. масло или олио

1 средно голяма глава лук, наситнен

1 голяма зелена чушка, наситнена

3 големи гъби, нарязани

1/4 ч целина, нарязана (по желание)

450 г свинска кайма

1 ч.л. чили на прах

2-3 домата, обелени, нарязани на кубчета

2 ч бял боб, консерва, отцеден

1/2 чаша вода

Сол

 

Намажете тиган със счукания чесън. Разтопете маслото в съда. Добавете лука и зелената чушка и гответе в продължение на няколко минути, но без да покафенява. Добавете гъбите и целина и гответе, отново без покафеняване. Добавете каймата и гответе, докато се зачерви. Добавете чилито на прах и се разбърква много добре. Добавете доматите, боба, водата и подправете на вкус със сол. Покрийте и гответе още около 30-45 мин.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта