Регистрация

Черен дроб в горчица

Автор:
alexander
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
1008
Оцени рецептата

Сол

Смлян лют червен пипер

4 резена черен дроб, тънки

Маргарин

1 ч лук шалот, нарязан

1 ч сухо бяло вино

1 с.л. горчица

 

Поръсете черния дроб със сол и пипер. Запържете на умерено-висока температура в маргарина. Заделете на топло. Излейте малко от разтопения маргарин. В това, което е останало, запържете шалота, докато омекне. Добавете бялото вино. Оставете да заври. Добавете горчицата и разбъркайте хубаво до смесване. Разбъркайте и оставете да къкри за няколко минути. Сложете черния дроб в чиния и полейте със соса.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта