Регистрация

Цитрусова пъстърва

Автор:
benito
|
Дата:
21 Dec
|
Видяна:
1044
Оцени рецептата

2 средно големи пъстърви, почистени

1 1/2 лимона

1 1/4 с.л. сол

1/4 с.л. пипер

1 средно голяма глава лук, нарязан на пръстени

1 портокал

1/3 ч сухо бяло вино

 

Втрийте пъстървата отвътре и отвън с 1/4 нарязан лимон. Поръсете със сол и пипер на вкус. Поставете лука на дъното на йенска тенджера и сложете пъстървата отгоре. Разпределете парченцата портокал около рибата. Изстискайте портокала и лимона отгоре. Налейте виното. Покрийте с алуминиево фолио и печете на 225С за 25-30 мин.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта