Регистрация

Фетучини със зеленчуци чесново-ментов сос

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
07 Feb
|
Видяна:
748
Оцени рецептата

2 стръка целина, нарязана на клечици

2 моркова, нарязани на тънки клечици

340 г фетучини

8 скилидки чесън, нарязан

1/4 ч зехтин

4 с.л. мента, наситнена

Сол и пипер

 

Поставете целината и морковите в голяма тенджера с вода, оставете да заври, добавете фетучините и солта и варете до степен ал денте. Отцедете. Междувременно сгорещете чесъна в зехтина, докато усетите аромата и стане леко златист, след това отстранете от котлона и добавете листата мента и допълнително черен пипер и сол на вкус. Смесете пастата и зеленчуците с чесново-ментовия сос и поднесете веднага.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта