Регистрация

Телешка плешка със зелено чили

Автор:
roni
|
Дата:
22 Nov
|
Видяна:
821
Оцени рецептата

1/2 ч зехтин

3 кг телешка плешка

1 голяма глава лук, нарязан

200 г зелено чили, консерва, нарязано

340 мл бира

Сол

Пипер

Чеснова сол

 

Загрейте олиото в дълбок тиган и запържете месото от двете страни. Добавете лука и лютите чушки, обърнете месото, така че да се покрие изцяло с люти чушки и лук. Изсипете бирата в тигана. Поръсете със сол, черен пипер и чеснова сол; покрийте хубаво с капак. Оставете на слаб огън. Гответе 1 1/2 - 2 часа.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта