Регистрация

Свинско филе с бърбън и мед

Автор:
тодорова
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
951
Оцени рецептата

За маринатата:

1 ч зехтин

1/2 ч бърбън

3 с.л. мед

1/2 ч лимонов сок

1 с.л. чесън, счукан

1 1/2 с.л. пресен джинджифил - обелен и настърган

1/4 ч соев сос

1/2 ч лук, нарязан на тънки филийки

2 с.л. пресен градински чай, нарязан едро

2 ч.л. пипер

1 ч.л. сол

3 свински пържоли, филе

 

Смесете всички съставки за маринатата; разбъркайте хубаво. Мариновайте месото в продължение на 24 часа в хладилника. Обръщайте няколко пъти по време на мариноване. Преди да изпечете, подсушете месото. Печете до готовност, като мажете често с маринатата.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта