Свинско с кисело зеле и бира
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
Силвето
|
Дата:
21 Oct
|
Видяна:
499
Кисело зеле
Бира
Картофено пюре
Свинско месо
Кренвирши
Сложете месото върху решетка за печене в тавичка. Напълнете тавичката с кисело зеле и покрийте. Вечерта, сложете тавата във фурната, включена на 80 градуса. На сутринта, проверете дали свинското е сухо. Ако е сухо, добавете бира; но при всички положения се оставя да се пече до обяд. По обед, покрийте кренвиршите с кисело зеле за 15-30 минути и сервирайте за обяд. Оставете месото да се пече още 4-5 часа до вечерта. Поднесете с картофено пюре.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ