Регистрация

Свинско по хавайски в микровълновата

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
546
Оцени рецептата

1,3 кг свинска плешка, обезкостена

1 ч сос терияки

3 ч кафява захар

3 с.л. сухо шери

1 ч.л. смлян пресен джинджифил

1 скилидка чесън, счукан

 

Набодете месото с вилица и го сложете в голяма найлонова торбичка. Смесете останалите пет съставки и залейте месото. Натиснете, за да излезе въздухът от торбичката; затворете горния край здраво. Охладете 8 часа или за една нощ, като обръщате от време на време. Заделете маринатата, извадете месото и поставете в квадратна тавичка за микровълновата фурна. Намажете много добре със заделената марината. Покрийте хлабаво с восъчна хартия. Гответе в микровълновата фурна за умерено-висока мощност (70%) за 30 мин., като намажете веднъж с маринатата. Обърнете и гответе още 30 мин. Оставете да престои 10 минути преди да нарежете.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта