Свински ребра с боровинкова глазура
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч.л. смлян джинджифил
1 ч.л. смлян кориандър
1/2 ч.л. червен пипер
1/4 ч.л. черен пипер
1 ч.л. сол (по желание)
1,3 кг свински ребра
1/2 ч конфитюр от касис
3 с.л. портокалов сок
1 с.л. лимонов сок
1 1/2 с.л. дижонска горчица
Портокалови филийки, за украса
Комбинирайте първите пет съставки и втрийте в месестата част на ребрата. Покрийте и се съхранява в хладилник за 2 часа. Извадете от хладилника и оставете да достигнат стайна температура в продължение на 20 минути преди печене.
Около час преди сервиране, започнете да печете ребрата на скарата, като обръщате от време на време. Печете до готовност, в зависимост от дебелината. В същото време, сгорещете и разбъркайте конфитюра от касис, портокаловия и лимонов сок и горчицата. Мажете ребрата често с глазура по време на последните 15 минути на готвенето. Украсете с портокалови резени.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ