Регистрация

Свински ребра с боровинкова глазура

Автор:
светли
|
Дата:
13 Jun
|
Видяна:
605
Оцени рецептата

1 ч.л. смлян джинджифил

1 ч.л. смлян кориандър

1/2 ч.л. червен пипер

1/4 ч.л. черен пипер

1 ч.л. сол (по желание)

1,3 кг свински ребра

1/2 ч конфитюр от касис

3 с.л. портокалов сок

1 с.л. лимонов сок

1 1/2 с.л. дижонска горчица

Портокалови филийки, за украса

 

Комбинирайте първите пет съставки и втрийте в месестата част на ребрата. Покрийте и се съхранява в хладилник за 2 часа. Извадете от хладилника и оставете да достигнат стайна температура в продължение на 20 минути преди печене.

Около час преди сервиране, започнете да печете ребрата на скарата, като обръщате от време на време. Печете до готовност, в зависимост от дебелината. В същото време, сгорещете и разбъркайте конфитюра от касис, портокаловия и лимонов сок и горчицата. Мажете ребрата често с глазура по време на последните 15 минути на готвенето. Украсете с портокалови резени.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта