Регистрация

Свински пържоли с босилек

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
17 Oct
|
Видяна:
1002
Оцени рецептата

1,2 кг свински пържоли (4 бр.)

1 ч зеленчуков сок

1 ч.л. сушен босилек

1/2 ч.л. сол

1 ч.л. едро смлян черен пипер

 

Отстранете излишната мазнина от пържолите. В голям тиган, запържете пържолите без да добавяте мазнина. Когато пържолите се запекат, добавете останалите съставки. Покрийте плътно с капак, намалете топлината и оставете да къкри 40 минути или докато омекнат. Обръщайте месото от време на време и добавете няколко супени лъжици вода, ако е необходимо, за да не изгори.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта