Регистрация

Риба с гъби

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
16 May
|
Видяна:
823
Оцени рецептата

1 голяма глава лук; тънко нарязан

1 с.л. олио

1 1/2 ч гъби, нарязани тънко

450 г рибено филе (треска, камбала), нарязано на филийки

Щипка сол

Щипка пипер

1 стрък целина; нарязан тънко

1 с.л. соев сос

1 с.л. сухо шери

 

Загрейте тиган (с незалепващо покритие) и задушете лука в олиото. Добавете гъбите и запържете леко около за 2 минути, като се разбърква непрекъснато, докато гъбите поомекнат. Разпределете половината филе на филийки върху гъбите; поръсете със сол и черен пипер и покрийте с останалите филета, поръсете ги със сол и черен пипер. Добавете целината, соевия сос и шерито; гответе на слаб огън, покрито, в продължение на десет минути.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта