Регистрация

Ребърца с подправки

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
507
Оцени рецептата

2 кг свински ребърца, нарязани на порции

2 с.л. червен пипер

2 ч.л. сол

2 ч.л. лук на прах

2 ч.л. чесън на прах

2 ч.л. лют червен пипер

1 1/2 ч.л. бял пипер

1/2 ч.л. черен пипер

1 ч.л. сушена мащерка

1 ч.л. риган

 

Смесете подправките много добре и втрийте върху цялата повърхност на ребрата. Поставете ребрата върху покрит грил над непряка топлина и гответе, като обръщате на всеки 15 минути, за 1 1/2 часа.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта