Регистрация

Рачешко с майонеза

Автор:
bogdanova
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
737
Оцени рецептата

450 г рачешко месо

2 кроасана

115 г майонеза

1/2 лимон (сокът)

1/4 чаена лъжичка семена синап

1 чаена лъжица сос Уорчестър

1 щипка сол и черен пипер

8 резена кашкавал

 

Поставете майонезата в голяма купа. Изстискайте сока от 1/2 лимон в майонезата. Добавете семената синап, соса Уорчестър, солта и черния пипер и разбъркайте добре. Внимателно добавете рачешкото в сместа, като внимавате да не го натрошите. Срежете кроасаните наполовина и поставете по 115 г от рачешката смес върху всяка половина кроасан. Покрийте с две филийки кашкавал. Поставя се в пещ при температура 250 градуса за около 8 минути или докато сиренето е леко покафеняло.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта