Регистрация

Рачешко с крема сирене

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
464
Оцени рецептата

225 г прясно рачешко месо, отцедено и нарязано на кубчета

226 г крема сирене, със стайна температура

1/2 ч.л. сос Уорчестър

1/4 ч.л. чесън на прах

Около 3 дузини опаковки за дъмплинги

1 жълтък, разбит

 

Смесете първите 4 съставки. Смесете до консистенцията на паста. Поставете по пълна супена лъжица от сместа в центъра на всяка опаковка. Съберете 4те края. Слепете с жълтъка и прищипете здраво. Изпържете на маслена баня до златисто. Сервира се със сладко-кисел сос.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта