Регистрация

Пъстърва с бекон

Автор:
bogdanova
|
Дата:
17 Jul
|
Видяна:
626
Оцени рецептата

По 1 пъстърва на човек, почистена, с главата и опашката

Пресен розмарин

Прясна мащерка

Прясно нарязан магданоз

Пресен градински чай

По 1 резен бекон на човек

Малко масло

 

Напълнете рибата със смес от нарязани пресен розмарин, мащерка, магданоз, градински чай и смесени с малко масло. Увийте рибата в един дълъг тънък резен бекон. Поставете я във фолио и се пече в гореща фурна за около 25-30 минути. Отворете фолиото отгоре и оформете като лодка, намажете с малко масло и сервирайте. Сервира се с варени картофи и обикновени пресни зеленчуци.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта