Регистрация

Пушени свински ребърца с барбекю сос

Автор:
radito
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
498
Оцени рецептата

3 ребърца

1 ч зехтин

1 ч универсална подправка за барбекю

1 ч барбекю сос

 

Свалете мембраната от вътрешната страна на ребърцата. Окрехкотете ги с вилица между костите. Втрийте зехтин от двете страни на ребрата. Намажете с подправката за барбекю. Поставете в найлонов плик и се съхранява в хладилник в продължение на 3 до 5 часа или цяла нощ. Извадете ребрата от найлоновата торбичка и се поръсват още малко от универсалната подправка. Опушете бавно за 5 часа на 110С, като използвате дърво от орех или ябълка. Намажете ребрата с барбекю сос през последните 45 минути до 1 час. Изпечете с костта надолу.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта