Регистрация

Пиле с плодове и сирене

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
17 Jul
|
Видяна:
569
Оцени рецептата

4 пилешки гърди, половинки, без кожа и кости

1 с.л. маргарин или масло

1 с.л. вода

1 бурканче 130 г бебешко пюре от круши

2/3 ч червена боровинка

2 ч горещ сварен кафяв ориз

1 стрък зелен лук (с перата), нарязан на парчета (около 1 супена лъжица)

2 с.л. натрошено сирене фета

 

Сгорещете мазнината в голям тиган. Запържете месото до покафеняване от всички страни. Добавете вода. Полейте пилешкото с пюрето от круша. Кипнете и намалете огъня. Покрийте и оставете да къкри 10 минути. Поръсете с боровинките. Покрийте съда и оставете да къкри още 5 минути или докато пилешкото се свари. Поднесете с ориз. Поръсете с лука и сиренето.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта