Регистрация

Пиле с пармезан

Автор:
Надежда
|
Дата:
06 Feb
|
Видяна:
461
Оцени рецептата

1/2 ч галета

1/4 ч настърган пармезан

2 пилешки гърди без кожа и кости

1 яйце, леко разбито

1/4 ч зехтин

440 г доматен сос

1 ч настъргана моцарела

 

Смесете галетата и пармезана. Изтънете всяка гърда с чукче за месо до 1 см дебелина. Потопете ги в яйце, след това в сместа с галета. Запържете месото в зехтина и отцедете върху хартия. Сложете ги в плитка тавичка и покрийте със соса; поръсете с моцарелата и покрийте. Пече се на 200С около 20 минути или до готовност.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта