Пиле с пармезан
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
Надежда
|
Дата:
06 Feb
|
Видяна:
461
1/2 ч галета
1/4 ч настърган пармезан
2 пилешки гърди без кожа и кости
1 яйце, леко разбито
1/4 ч зехтин
440 г доматен сос
1 ч настъргана моцарела
Смесете галетата и пармезана. Изтънете всяка гърда с чукче за месо до 1 см дебелина. Потопете ги в яйце, след това в сместа с галета. Запържете месото в зехтина и отцедете върху хартия. Сложете ги в плитка тавичка и покрийте със соса; поръсете с моцарелата и покрийте. Пече се на 200С около 20 минути или до готовност.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ