Регистрация

Пиле с артишок

Автор:
Martchella
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
531
Оцени рецептата

2 цели пилешки гърди

1/4 ч зехтин

1 скилидка чесън

Кората на 1/2 лимон

225 г гъби

1 с.л. брашно

1/4 ч бяло вино

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1/4 ч.л. риган

1 консерва артишок

 

Изтънете гърдите до 5 см дебелина. Сгорещете зехтина в тиган на умерен огън. Добавете чесъна (счукан) и задушете до омекване. Добавете всички други съставки, с изключение на артишока. Сотирайте като периодично се разбърква за 15 минути на умерена до висока температура. Добавете артишока и продължете да готвите, докато се сгорещи.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта