Регистрация

Пилешки шницел

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
07 Feb
|
Видяна:
896
Оцени рецептата

900 г пилешки гърди, без кожа и кости

1/3 чаша брашно

1/4 ч.л. сол

1/8 ч.л. пипер

2 яйца - разбити

2 с.л. вода

1/2 ч галета

1/3 ч настърган пармезан

1/3 ч маргарин

 

Изтънете пилешкото с чукче за месо до дебелина от 0,3 см. Смесете брашното и подправките; покрийте пилешкото. Потопете в комбинираните яйце и вода, покрийте с комбинираните галета и сирене. Охладете за поне 30 мин. Запържете в маргарин за 6 минути или докато са готови, като обърнете веднъж. Поднесете с лимон.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта