Регистрация

Пилешки пай с чедър

Автор:
трайкова
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
644
Оцени рецептата

1 консерва кондензирана крем супа от пиле; неразредена

1 ч мляко; разделена

1/2 ч нарязан лук

1 пакет (85 г) крема сирене; меко

1/4 ч настъргани моркови

1/4 ч настърган пармезан

1/2 ч.л. сол

3 ч сварено пилешко, нарязано на кубчета

1 пакет (280 г) замразени зеленчуци (всякакъв вид; варени, отцедени)

1 яйце

1 с.л. растително масло

1 ч готов микс за палачинки

1 ч (113 г) настърган чедър

1/4 ч нарязани бадеми

 

В голяма тенджера, комбинирайте супата и 1/2 чаша мляко със сиренето, лука, сметаната, морковите, пармезана и солта. Кипнете и разбърквайте, докато сместа е топла и крема сиренето се разтопи. Прибавете пилешкото и зеленчуците; стоплете хубаво. Изсипва се в ненамаслена тавичка. В средно голяма купа, смесете яйцето, маслото и останалите мляко. Добавете микса за палачинки и чедъра и разбъркайте добре. Полейте върху горещата пилешка смес. Поръсете с бадеми. Пече се, непокрито, на 190С за 20-25 минути или до златисто кафяво.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта