Регистрация

Пай с кайма

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
17 Jun
|
Видяна:
539
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1 ч фино нарязан лук

1/2 ч.л. сол

1 ч настърган Чедър

1 ч мляко

1/2 ч готов микс за кекс

2 яйца

 

Запържете каймата и лука. Отстранете излишната мазнина. Добавете солта и се разбърква, докато се смесят. Сложете в тавичка за пай с диаметър 23 см. Поръсете със сирене отгоре. Смесете млякото, яйцата и микса и се изсипват върху пая. Пече се в предварително загрята на 200С фурна за 25 минути.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта