Регистрация

Пайове с лангуста

Автор:
marcheva
|
Дата:
21 Nov
|
Видяна:
427
Оцени рецептата

115 г масло или маргарин

1 връзка лук шалот, ситно нарязан

1/4 чаша брашно

1 кутия крем-супа от целина

1 кутия крем-супа от гъби

340 г сварени опашки от лангуста

1 с.л. шери или сухо бяло вино

Сол и черен пипер на вкус

1 ч.л. сос Табаско

16 готови блата за пай, приготвени според указанията на опаковката

 

Разтопете масло или маргарин на умерен огън и задушете шалота за 5 минути. Хубаво смесете с брашното, след това добавете двете супи. Варете още 5 минути, след което добавете опашките, виното, солта и пипера и лютия сос. Загрейте внимателно, след което напълнете блатовете и покрийте с магданоз за украса.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта