Опашка от алигатор
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
340 г опашка от алигатор, нарязана на медальони, изтънени с чукче за месо
225 г наденица
60 г брашно, подправено със сол / пипер
60 мл олио
30 мл бърбън
115 г сметана
450 г течно тесто за царевични палачинки
340 г масло с подправки
115 г зелен лук, тънко нарязан
Сгорещете олиото. Оваляйте медальоните в брашно и запържете леко в горещ тиган за 10 секунди от всяка страна. Махнете от съда и заделете на топло. Нарежете наденицата на тънки парченца и ги поставете в тиган. Гответе в продължение на 1 минута, добавете бърбъна и запалете. Добавете овкусеното масло оставете да се разтопи, докато разклащате тигана. Добавете сметаната и разбъркайте до гладкост. Направете 8 палачинки от царевично брашно. Сложете в затоплени чинии. Поставете медальоните алигатор отгоре и полейте със соса с наденица. Поръсете с нарязан зелен лук за гарнитура.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ