Люти пуешки крилца
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
6 пуешки крилца
1 с.л. масло или маргарин
1 средно голяма глава лук, нарязан
2 ч.л. семена синап
1/2 ч захар
1 с.л. ябълков оцет
1/4 ч.л. лют сос
1 ч.л. сос Уорчестър
1 ч кетчуп
1 ч.л. сол със сушена целина
Щипка лют червен пипер
2 ч телешки бульон, разделени
2 с.л. царевично нишесте
Почистете крилцата. Разделете ги на 2 половинки и заделете. За да приготвите соса, разтопете маслото и задушете лука. Добавете горчицата, захарта, оцета, лютия сос, соса Уорчестър, кетчупа, солта със сушена целина, лютия червен пипер и 1 1/2 чаши бульон. Оставете да заври. Междувременно смесете царевичното нишесте с останалата 1/2 чаша бульон. Добавете ги в кипящата смес и оставете да къкри за 15 минути. Изпечете крилата на скара на умерен огън за 20 до 30 минути, като мажете със соса и печете, докато омекнат (около 20 минути).
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ