Регистрация

Люти пуешки крилца

Автор:
lubo
|
Дата:
21 Oct
|
Видяна:
576
Оцени рецептата

6 пуешки крилца

1 с.л. масло или маргарин

1 средно голяма глава лук, нарязан

2 ч.л. семена синап

1/2 ч захар

1 с.л. ябълков оцет

1/4 ч.л. лют сос

1 ч.л. сос Уорчестър

1 ч кетчуп

1 ч.л. сол със сушена целина

Щипка лют червен пипер

2 ч телешки бульон, разделени

2 с.л. царевично нишесте

 

Почистете крилцата. Разделете ги на 2 половинки и заделете. За да приготвите соса, разтопете маслото и задушете лука. Добавете горчицата, захарта, оцета, лютия сос, соса Уорчестър, кетчупа, солта със сушена целина, лютия червен пипер и 1 1/2 чаши бульон. Оставете да заври. Междувременно смесете царевичното нишесте с останалата 1/2 чаша бульон. Добавете ги в кипящата смес и оставете да къкри за 15 минути. Изпечете крилата на скара на умерен огън за 20 до 30 минути, като мажете със соса и печете, докато омекнат (около 20 минути).





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта