Регистрация

Люти пилешки крилца

Автор:
ivanka
|
Дата:
21 Nov
|
Видяна:
954
Оцени рецептата

340 мл лют сос

225 г италиански салатен дресинг

2,2 кг пилешки крилца

 

Смесете соса и дресинга в найлонова торбичка. Заделете 1 чаша за намазване по време на печене. Сложете пилешкото в торбичката и оставете в хладилника за поне 2 часа, като обръщате торбичката няколко пъти. Изпечете крилцата на слаб огън на скарата или на 180С във фурната продължение на 45 минути или до готовност, като мажете със запазения сос.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта