Лесно сладко-кисело пилешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
29 Mar
|
Видяна:
541
2 пилешки бутчета, без кожа, обезкостени, нарязани на парчета от по 4 см
1 буркан сладко-кисел сос, 700 – 800 г
1 пакет замразени зеленчуци, размразени
6 чаша ориз, сварен, горещ
Смесете пилето и соса в уред за бавно готвене и сложете на най-ниската степен. Оставете да се готви 8 до 10 часа, или докато пилето омекне и вече не е розово.
Десет минути преди сервиране, добавете зеленчуците и покрийте. Увеличете до най-високата степен. Гответе 10 минути или докато зеленчуците станат крехки и хрупкави.
Сервира се с ориз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ