Регистрация

Кюфтенца от сьомга

Автор:
Наталия
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
499
Оцени рецептата

1 3/4 чаши (440 г консерва) розова сьомга

1/2 чаша галета

1/4 чаша ситно нарязана целина

2 супени лъжици ситно нарязан лук

1 яйце, леко разбито

1/4 чаена лъжичка сол

1/8 ч.л. черен пипер

Питки за хамбургер, разполовени и препечени

 

Отцедете сьомгата; запазете 3 супени лъжици от течността и натрошете месото. В средно голяма купа, комбинирайте сьомгата, течността, галетата, целината, лука, яйцето, солта и пипера и се разбърква добре. Оформете 5 кюфтенца. В предварително загрят и леко намазан тиган на умерен огън, запържете за около 3 минути от всяка страна. Сервирайте в питките със сос по избор.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта