Регистрация

Киш с месо

Автор:
тодорова
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
517
Оцени рецептата

1 замразен блат за пай

1/3 ч шунка, бекон, риба – по избор (сотирани)

4 яйца

1/2 ч равни количества сметана и мляко

1/2 ч настъргано сирене

Сол и черен пипер на вкус

 

Предварително изпечете блата за пай до златисто кафяво. Подредете месото на дъното, след като се зачерви. Смесете яйцата, сиренето, сметаната и млякото и подправките. Изсипват се в блата върху месото и се пече в продължение на 40 минути на 180С.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта