Регистрация

Киш с аспержи и бекон

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
751
Оцени рецептата

1 блат за пай, изпечен за 5 мин.

14 аспержи сварени и отцедени

3 яйца

1/2 чаена лъжичка сол

1 чаша равни количества сметана и мляко

113 г бекон - изпържен и натрошен

1 чаша настъргано швейцарско сирене

 

Нарежете шест аспержи. В малка купа смесете яйцата, солта, млякото и сметаната и нарязаните аспержи. Поръсете бекона и настърганото сирене върху частично изпечения блат и изсипете сместа с яйцата отгоре. Подредете останалите цели аспержи върху яйчената смес. Печете на 190 градуса за 35 минути или докато нож, пъхнат в средата излезе чист.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта