Регистрация

Касерола с шунка и папрат

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
436
Оцени рецептата

4 с.л. масло

4 с.л. брашно

2 ч мляко

1/2 ч.л. сол

1 с.л. нарязан магданоз

1 ч.л. нарязан див лук

1 1/2 ч шунка, нарязана на кубчета

3 ч сварена папрат

галета с масло

 

Направете бял сос от маслото, брашното, млякото и солта. Добавете магданоза и лука в соса. Подредете редуващи се слоеве в йенска тенджера от шунката, сварената папрат и белия сос, като завършите със слой сос. Покрийте с галета с масло; Печете на 180 градуса, докато сосът заври и галетата се зачерви (около 30 минути).





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта