Касерола с рачешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 с.л. масло
2 пакета замразен спанак, нарязан и отцеден
1 консерва крем-супа от гъби
280 г бял сос
1 1/4 ч настърган кашкавал
1 с.л. пресен лимонов сок
2 консерви рачешко месо (212 г)
1 консерва воден кестен (185 г)
3 с.л. настърган пармезан
Разтопете маслото. Добавете спанака и гответе, докато течността се изпари. Добавете супата. Отстранете от огъня и оставете настрана. Смесете белия сос, сиренето и лимоновия сок в тенджера. Гответе на умерен огън, като се бърка често, докато сиренето се разтопи. Премахнете хрущяла от месото от раци. Добавете го в соса заедно с водните кестени. Подредете в касерола на слоеве спанака и гъбената супа, като използвате половината от сместа. Поръсете с половината от рачешката смес. Повторете слоевете. Покрийте със сирене. Пече се на 150 градуса в продължение на 1 час.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ