Регистрация

Италианска наденица с червено грозде

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
17 Jun
|
Видяна:
572
Оцени рецептата

680 г пикантна наденица

450 г червено грозде без семена

1/2 ч балсамов оцет

3 с.л. масло

 

Бланширайте наденицата за около 10 минути. Сложете гроздето и балсамовия оцет в овална тавичка. Поставете наденицата върху гроздето. Печете в най-горната част на фурната в продължение на 8 минути. Обърнете, след това се пече още 8 минути. След като се зачерви, извадете наденицата, намачкайте част от гроздето и сгорещете, заедно със соковете от тавата до кипене. Добавете маслото и разбъркайте. Сервирайте със сос и пюре от картофи.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта