Регистрация

Заешко филе с горчица

Автор:
lazova
|
Дата:
16 May
|
Видяна:
957
Оцени рецептата

6 заешки филета

1 чаша бяло вино

1/2 ч.л. мащерка

2 дафинови листа

2 с.л. масло

3 с.л. горчица

1 чаша сметана

сол на вкус

черен пипер на вкус

 

Мариновайте филетата в 1/2 чаша вино, мащерката и дафиновите листа за 24 часа.Запържете заека леко в масло, след това извадете от тигана. Добавете останалото вино и горчицата в тигана и оставете да къкри за около 5 минути. Махнете от огъня и смесете със сметаната и сол и черен пипер на вкус. Нарежете заешките филета надлъжно на ивици. Полейте месото със сос и сервирайте.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта