Регистрация

Задушено по ирландски

Автор:
hodjeva
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
464
Оцени рецептата

450 г бекон

450 г наденица

3 големи глави лук, обелени и нарязани на кубчета

3 картофа, обелени и нарязани

шепа магданоз, нарязан, пресен

пипер на вкус

 

Поставете един слой лук на дъното на съд с плътно затварящ се капак. Подредете на слоеве всички други съставки, като поръсвате всеки слой с прясно смлян черен пипер на вкус. Добавете не повече от две чаши вода. Оставете водата да заври, след което намалете огъня веднага, покрийте плътно и оставете на слаб огън в продължение на 2 до 5 часа.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта